• Nieuws
  • Ontwerp hét nieuwe entreebord van Pittelo!

Ontwerp hét nieuwe entreebord van Pittelo!

Vorig jaar vertelden we al dat de oude, vertrouwde Wijk met Pit palen bij de entree van de wijk compleet af waren. Deze zijn toen ook verwijderd. Er komt binnenkort een nieuw entreebord voor de wijk. En het goede nieuws is, dat jij die mag ontwerpen! We nodigen je graag uit om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe entreebord van Pittelo! Pak je potloden, penselen of gebruik je digitale skills en laat je creativiteit de loop. Wie weet wordt jouw ontwerp straks de nieuwe, mooie blikvanger van de wijk.

 

Meedoen?


Er zijn slechts een paar voorwaarden om mee te doen:

  • je woont in Pittelo en
  • op het entreebord moet in ieder geval Pittelo staan.

De rest laten we aan jou, of het nu een leuke tekst of afbeelding is. Je kunt jouw ontwerp tot en met 12 juni insturen. In de MaasStee ligt een formulier klaar waarop je een ontwerp kunt maken. Liever digitaal? Via dit template kun jij je creatieve skills ook kwijt. Inleveren van jouw creatieve creatie kan op verschillende manieren. Er staat een inleverbox in de MaasStee, of stuur het ontwerp digitaal in via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Stemmen


Na 12 juni presenteren we de finalisten via onze website en social media kanalen, waarna jijzelf kunt stemmen op de beste! Het ontwerp van de winnaar wordt dan ook écht gebruikt voor het nieuwe welkomstbord. Zo maken we samen Pittelo mooier! Doe je mee?

 

Inspiratie 

Wil je meer inspiratie op doen en ben je benieuwd hoe inwoners van Pittelo hun wijk ervaren? Bekijk dan deze video en laat je inspireren. 

 

Assenaar Michal Čepelák zorgt voor de mooie video's en het beelmateriaal. Hij neemt ons de komende periode mee in de wijk op zoek naar de winnaar! 

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Dat Geldt voor Mij

Dat Geldt voor Mij

Check gratis of jij recht hebt op gemeentelijke regelingen, toeslagen, een passende zorgverzekering en en...
Lees verder
De Nieuwe Kolk zet WijkJury Assen voort

De Nieuwe Kolk zet WijkJury Assen voort

De Nieuwe Kolk zet ook in het nieuwe theaterseizoen de WijkJury Assen voort, een initiatief dat theaterbe...
Lees verder
Doorhappen en Doortrappen

Doorhappen en Doortrappen

Fiets je mee? Op 11 juni organiseert Doortrappen in Drenthe een fietstour.
Lees verder