Inloopmiddag Kloosterveste over aanpassingen voetgangersgebied

Inwoners, ondernemers en bezoekers van het winkelcentrum Kloosterveste ondervinden in toenemende mate hinder van (brom)fietsers en ander verkeer in het voetgangersgebied in Kloosterveste. Gemeente Assen wil graag dat het voetgangersgebied een veilig en aangenaam gebied is voor voetgangers. Daarom willen zij de toegangsregels voor het voetgangersgebied aanpassen. Je bent van harte uitgenodigd om mee te denken hierover tijdens een inloopmiddag!

 

Het voetgangersgebied moet weer exclusief voor voetgangers worden. Fietsen is hier straks dan niet meer toegestaan. Op de tekening hieronder zie je om welk deel van het winkelcentrum het gaat. Deze tekening is een voorstel.

 

Inloopmiddag

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? Kom dan langs tijdens de inloopmiddag op woensdag 3 november van 16:00 uur tot 19:00 uur in MFA Kloosterveste. Deze inloopmiddag heeft geen vast programma. Je kunt binnenlopen tussen de genoemde tijdstippen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je toch je standpunt delen? Dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Voetgangersgebied Kloosterveste.

Deel dit op je eigen sociale media

Meer buurtnieuws

Is jouw buur een Superbuur? Meld hem of haar dan aan!

Is jouw buur een Superbuur? Meld hem of haar dan aan!

Je kent er vast wel één. Zo'n buur die altijd klaarstaat voor andere buurtbewoners, of erg actief is in d...
Lees verder
Een gratis kerstboom voor elke buurt!

Een gratis kerstboom voor elke buurt!

Een kerstboom brengt gezelligheid en sfeer. Daarom stellen we dit jaar weer kerstbomen beschikbaar aan in...
Lees verder
Op fietse door het centrum!

Op fietse door het centrum!

Op 9 november was het laatste wijkbezoek van het college van burgemeester en wethouders van gemeente Asse...
Lees verder

Jouw buurt

is een idee

waard

Heb je de ultieme oplossing voor dat smerige hondenpoepprobleem of heb je een creatief idee om dat saaie hoekje of veldje in de buurt aan te pakken? Maak er dan werk van!