Contact

 

Samen maken we de buurt

 
Heb je een idee, tip of vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch: 14 0592 of 088-1230911 (gemeente Assen), via het contactformulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook reageren we op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur op (privé)berichten op onze Facebookpagina.

Inloopspreekuur

Een Mijn Buurt Assen wijkteam bestaat uit: wijkconsultenten, -coördinatoren en maatschappelijk werkers vanuit de gemeente Assen, Actium en Vaart Welzijn. Zij zetten zich dagelijks in voor een prettige, veilige en groene buurt. Daarnaast kun je tijdens spreekuren ook een beroep doen op andere mensen, zoals de wijkagent of arbeidsconsulenten van Werkplein Baanzicht. Kijk voor het inloopspreekuur in jouw wijk bij de activiteiten.

Ontmoetingsplekken in de buurt

In een aantal wijken in Assen heeft Mijn Buurt Assen een Buurt Informatie Centrum (BIC) geopend. Hier kunnen buurtbewoners op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Alle BIC’s worden gerund door vrijwilligers in de wijk. Verder zijn er wijkcentra en MFA's (multi functionele accommodaties). Hieronder vind je de verschillende ontmoetingsplekken in de wijken.


Assen Centrum

Antje's Taverne

Adres: Kloekhorststraat 12

Assen Oost

De Buurtschuur

Adres: Adelaarsweg 1


Assen West / Baggelhuizen 

MFA Schakelveld

Adres: Witterhoofdweg 1a Kloosterveen

Concept Anders

Adres: Vesteplein 5

Lariks

Buurt Informatie Centrum (BIC) 

Adres: Dingspelstraat 2

Marsdijk

De Dissel

Adres: Kiepheugte 90

Noorderpark / Oude Molenbuurt

De Componist

Adres: Mr. P.J. Troelstralaan 42

Pittelo

De MaasStee

Adres: Maasstraat 25


Peelo

't Markehuus

Adres: Scharmbarg 35