Contact

 

Samen maken we de buurt

 
Heb je een idee, tip of vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook reageren we op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur op (privé)berichten op onze Facebookpagina.

Helaas…


In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn onze Buurt Informatie Centra momenteel gesloten. De inloopspreekuren komen daarmee te vervallen. Je kunt uiteraard nog wel contact met ons opnemen via het formulier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Facebook.

Buurt Informatie Centra

In een aantal wijken in Assen heeft Mijn Buurt Assen een Buurt Informatie Centrum (BIC) geopend. Hier komen buurtbewoners op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Alle BIC’s worden gerund door vrijwilligers in de wijk. Zij organiseren activiteiten, zoals een kookclub of kledingruil. Maar ze werken bijvoorbeeld ook samen in de (moes)tuin.

Inloopspreekuur

Een Mijn Buurt Assen wijkteam bestaat uit: wijkconsultenten, -coördinators en maatschappelijk werkers vanuit de gemeente, Actium en Vaart Welzijn. Zij zetten zich dagelijks in voor een prettige, veilige en groene buurt. Daarnaast kun je tijdens spreekuren in het BIC ook een beroep doen op andere instanties, zoals de wijkagent, arbeidsconsulenten van Werkplein Baanzicht.

Kloosterveen

Adres: Vesteplein 5

 

Inloopspreekuur

Woensdag van 14.00 tot 15.00 uur

De Lariks

Adres: Linthorst Homanstraat 13

 

Inloopspreekuur

Woensdag van 13.30 tot 14.30 uur

Donderdag van 9.00 tot 10.00 uur

Marsdijk

Adres: Kiepheugte 90

 

Inloopspreekuur

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur

Oude Molenbuurt

Adres: Mr. P.J. Troelstralaan 42

 

Inloopspreekuur

Dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur

Pittelo

Adres: Lekstraat 2

 

Inloopspreekuur

Dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur

Jouw buurt

is een idee

waard

Heb je de ultieme oplossing voor dat smerige hondenpoepprobleem of heb je een creatief idee om dat saaie hoekje of veldje in de buurt aan te pakken? Maak er dan werk van!