Bingo!

Er gebeurt veel in de Lariks. De wijk wordt stap voor stap opgeknapt. De komende jaren willen we de Lariks nog verder vernieuwen en klaar maken voor de toekomst. Daarvoor maken we een visie. Hierin staan de uitgangspunten voor de toekomst van de wijk beschreven. We nodigen alle inwoners van de Lariks uit om mee te denken over de toekomst van hun wijk. Hoe? Met een bingokaart!

 

Wat gaat er goed in de wijk? En wat zou er beter kunnen? Dat kunnen inwoners van de Lariks aangeven op een speciale bingokaart. De bingokaart is opgedeeld in verschillende thema’s: Betrokkenheid in de wijk, Inrichting van de wijk, Natuur, groen en duurzaamheid, Gezondheid en Overige thema’s. De ingevulde kaarten geven inzicht in de belangrijkste thema’s en aandachtspunten vanuit de buurt. Begin volgend jaar gaan we de belangrijkste thema’s voor de toekomst verder uitwerken.

 

Bingo mee!

De bingokaarten vallen dit weekend op de deurmat van iedereen die in de Lariks woont. Plak de stickers op de kaart en lever ‘m in bij het Buurt Informatiecentrum aan de Linthorst Homanstraat 13 of het Rode Kruis gebouw aan de Delft 73. Online invullen kan ook! Klik daarvoor hier

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Wijkbezoek Lariks

Wijkbezoek Lariks

Op 23 april bezocht de raad de wijk Lariks. Tijdens dit bezoek stond het wijkaanpakplan centraal en werd ...
Lees verder
Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

De schop gaat binnenkort in de grond! De speeltuin aan de Mozartplaats wordt aangepakt.
Lees verder
De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder