Denk mee over Marsdijk!

Afgelopen 30 oktober zijn we tijdens een inloopmiddag in gesprek gegaan over de speelplekken in Marsdijk. Kon je hier niet bij zijn, maar wil je wel graag meedenken? Lees snel verder!

 

We zijn in Assen aan de slag met de buitenruimte. Zodat alle wijken een prettige omgeving worden om te kunnen bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk de verbinding met elkaar. We willen geen losse speel- of ontmoetingsplekken die op elkaar lijken, maar juist plekken die op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen. Dit kan betekenen dat er op sommige plekken toestellen verdwijnen of dat deze plekken wat kleiner worden.

 

Duikelen en draaien

Maar voordat we aan de slag gaan, willen we horen wat jullie belangrijk vinden! Denk hierbij aan klimmen, glijden, duikelen, draaien. Maar ook of je plekjes wilt waar je alleen kunt spelen of samen sporten. Tijdens de inloopbijeenkomst hebben we al mooie ideeën en meningen gehoord. Kon je hier niet bij zijn maar wil je wel je mening geven?

 

Geef je mening!

Via dit formulier kun je tot en met 18 november laten horen wat jij belangrijk vindt voor de buitenruimte in Marsdijk. Met al deze ideeën gaan we inventariseren wat mogelijk is. In 2024 gaan we aan de slag! 

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Vraag een kerstboom voor jouw buurt aan!

Vraag een kerstboom voor jouw buurt aan!

In navolging van de Superbuur actie, is de kerstbomen actie natuurlijk ook weer terug dit jaar! Wil jij e...
Lees verder
Denk mee over Marsdijk!

Denk mee over Marsdijk!

Afgelopen 30 oktober zijn we tijdens een inloopmiddag in gesprek gegaan over de speelplekken in Marsdijk....
Lees verder
Lampionnetje lopen 2.0 in Amelterhout

Lampionnetje lopen 2.0 in Amelterhout

Ieder jaar is het een feest om op 11 november zoveel kinderen met lampionnetjes te zien. In Amelterhout t...
Lees verder