Denk mee over Marsdijk!

Afgelopen 30 oktober zijn we tijdens een inloopmiddag in gesprek gegaan over de speelplekken in Marsdijk. Kon je hier niet bij zijn, maar wil je wel graag meedenken? Lees snel verder!

 

We zijn in Assen aan de slag met de buitenruimte. Zodat alle wijken een prettige omgeving worden om te kunnen bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk de verbinding met elkaar. We willen geen losse speel- of ontmoetingsplekken die op elkaar lijken, maar juist plekken die op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen. Dit kan betekenen dat er op sommige plekken toestellen verdwijnen of dat deze plekken wat kleiner worden.

 

Duikelen en draaien

Maar voordat we aan de slag gaan, willen we horen wat jullie belangrijk vinden! Denk hierbij aan klimmen, glijden, duikelen, draaien. Maar ook of je plekjes wilt waar je alleen kunt spelen of samen sporten. Tijdens de inloopbijeenkomst hebben we al mooie ideeën en meningen gehoord. Kon je hier niet bij zijn maar wil je wel je mening geven?

 

Geef je mening!

Via dit formulier kun je tot en met 18 november laten horen wat jij belangrijk vindt voor de buitenruimte in Marsdijk. Met al deze ideeën gaan we inventariseren wat mogelijk is. In 2024 gaan we aan de slag! 

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Activiteiten in Marsdijk

Activiteiten in Marsdijk

Marsdijk staat niet stil, en dat komt onder andere door de activiteiten commissie. We gingen in gesprek m...
Lees verder
Start werkzaamheden Seinepad

Start werkzaamheden Seinepad

Volgende week is het dan zover. We gaan starten met de werkzaamheden voor de speeltuin aan het Seinepad.
Lees verder
Sloopfeest Zilverschoonflats

Sloopfeest Zilverschoonflats

Op 10 juni om 10.00 uur staat er iets te gebeuren in de Zilverschoonstraat. De stoep staat vol met mensen...
Lees verder